Fondacija Aleksandra Šapića pomaže lečenje Matee Lazarevića

U akciju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje našeg malog sugrađanina Matee Lazarevića pored uduženja ’’Dobra vila’’ i Rotarakt kluba Pirot uključena je i Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić, saopštilo je Udruženje “Dobra vila” iz Pirota.  Pozivamo sve ljude dobre volje koji žele i mogu da pomognu , da pomognu tako što će upisati 354 i poslati SMS  na 3030, ili na brojeve računa koji se nalaze na dnu teksta.

Matea je rođen 2012 godine i do sada je imao sedam operacija na crevima zbog dijagnoze gastrošiza, ima epilepsiju, hepatitis B i težak oblik cerebralne paralize. Nakon svake ove operacije i određene terapije Matei, ali i njegovim roditeljima je dosta olakšan život, ali i dalje im je potrebna naša pomoć jer se borba za Matein osmeh i dalje nastavlja.

U oktobru Matea ide na svoju osmu operciju tetiva u Ćupriji koju će izvesti lekari iz Rusije  i za nju su potrebna novčana sredstva od 370 500 dinara, pri čemu porodica nije u mogućnosti da izdvoji ovu sumu novca. Nakon ove operacije porebna je i rehabilitacija u banjskim uslovima, kao i novac za odgovarajuće medikamente i dalju terapiju kako bi se Matei pomoglo u toj njegovoj borbi za život.

Pozivamo sve ljude dobre volje koji žele i mogu da pomognu , da pomognu tako što će upisati 354 i poslati SMS  na 3030, ili

uplatiti novac na dinarski ili devizni račun,

Dinarski: 160-480702-69

Devizni: 00-540-0002250.3

IBAN broj: RS35160005400002250303

BANCA INTESA

Da pobedi  život!   

http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/354/matea-lazarevic


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1