Fondacija Aleksandra Šapića objavila SMS broj za Milu Panić – šaljite 266 na broj 3030

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za petogodišnju Milu Panić.

Mila je početkom januara ove godine počela često da mokri i ima lažne nagone za mokrenje. To Milino stanje se nije svidelo njenim roditeljima, pa su odlučili da posete svog dugogodišnjeg pedijatra. Nakon analize krvi i urina, ali i ultrazvuka, lekari su videli da su Mili i te kako uvećani limfni čvorovi.

Ovoj divnoj devojčici je 21. januara na Institutu za majku i dete ustanovljen tumor neuroblastum koji je lociran između pankreasa, želuca i jetre i obuhvata buket krvnih sudova i glavnu aortu.

Opaki tumor odlučio je da baš napadne Milino maleno telo.

Njeni roditelji ne mogu da veruju da je pre otkrivanja bolesti, njihova ćerka bila zdrava i vesela devojčica, a da se sve to preokrenulo u toku noći za 180 stepeni.

Milini roditelji su spas pronašli u jednoj klinici u Istanbulu, ali iznos za lečenje znatno premašuje njihova primanja.

Zato im je potrebna naša pomoć! Upišimo 266 i pošaljimo SMS na 3030. Ovoj preslatkoj devojčici možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i preko linka e-doniraj.

Spasimo Mili život! Budimo humani!

 
 
Saopštenje Humanitarne fondacije Aleksandar Šapić


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1