Dobrotvorni bal Rotari kluba Pirot povodom 13 godina humanitarnog rada

Podelite

Rotari klub Pirot, povodom obeležavanja 13 godina postojanja i uspešnog rada organizaovaće naredne subote – 21. aprila dobrotvorni bal pod nazivom “Ruka nade”. Bal će biti održan u hotelu Ana Lux od 19 sati, a nakon večere biće održana aukcija umetničkih predmeta, sa koje će kompletan prihod, kao i prihod od prodatih ulaznica,  ići u humanitarne svrhe. 

Cena ulaznice iznosiće 3.000 dinara. Iz Rotari kluba Pirot pozivaju sve humane Piroćance da se pridruže akciji kako bi se prikupila pomoć za one kojima je ona najpotrebnija.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1