“Čepom do osmeha”, humanitarna akcija pirotskih osnovaca

Podelite

OŠ,,Sveti Sava“ iz Pirota aktivno učestvuje u humanitarnoj akciji ,,Čepom do osmeha“. Đaci zajedno sa roditeljima, rođacima i prijateljima već treću godinu zaredom, sakupljaju čepove, čijom se reciklažom prikupljaju sredstva za decu sa posebnim potrebama ili invaliditetom. 

Ne samo u školi, već i u gradu, ideju šire dalje a količinu čepova svakog meseca povećavaju. Oktobra meseca sakupili su 130kg i danas su tu veliku količinu poslali nevladinoj organizaciji Čepom do osmeha iz  Novog Sada. Školi se pridružilo Udruženje za pomoć  MNRL i oni sa osmehom predaju svoju količinu sakupljenu u okviru svog udruženja.

Ovom akcijom na prvom mestu razvijaju humanost kod dece i odraslih, ali i ekološku svest i brigu o svojoj sredini.

Dobru volju i veliko srce, lako je prihvatiti! Svetosavci šire svoju ideju i nastavljaju dalje!

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1