Bekspirijum žurka na Omladinskom stadionu – humanitarnog karaktera

Na Bekspirijum velikoj žurci koja će se održati na Omladinskom stadionu u petak 25. avgusta od 21:30 biće postavljene i kutije za dobrovoljne priloge za operaciju našeg malog sugrađanina Matee Lazarevića, kome je zakazana osma po redu operacija. Mali Matea je zbog komplikacije sa crevima imao čak sedam operacija od rođenja, boluje od hepatitisa B, cerebralne paralize i epilepsije, a operacija koja mu sledi u Ćupriji ove jeseni, trebalo bi da mu olakša i omogući kakvo-takvo kretanje.

maturanti gimnazija matea lazarevic

Za operaciju je neophodno prikupiti preko 370.000 dinara.

 

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1