400 pirotskih maturanata novac za maturska odela daje u humanitarne svrhe

Akciji maturanata Gimnazije i Tehničke škole “Budi i ti nečiji heroj” pridružili su se i maturanti Ekonomske škole. Ova deca će ići u majcama na maturu a novac će donirati u humanitarne svrhe, kazala je Pirotskim vestima Ivana Kostić, iz Humanitarne organizacije “Dobre vile”, koja učestvuje u realizaciji cele akcije.

-Sada se cifra ove humane dece popela na oko 400 maturanata, a mi se nadamo da će i ostale škole da nam se pridruže i da zajedno pošaljemo jednu jaku poruku i lep primer iz našeg grada.
Za sada imamo dvoje mališana kojima ćemo pomoći, a sada već možemo da proširimo pomoć na još jednu porodicu-kazala je Kostićeva.

Pomoć je, između ostalih, namenjena i Mili Panić, devojčici koja boluje od teškog oblika kancera i trenutno je na lečenju u Turskoj.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1