Znanjem do posla

U Pirotu će se realizovati projekat “Znanjem do posla”, koji za cilj ima povećanje zapošljivosti mladih i podmirivanja potreba poslodavaca, a osim Pirota, projekat se realizuje u još nekoliko gradova širom Srbije. Za realizaciju projekta na teritoriji Grada Pirota zaduženi su ZIP centar i Udruženje građana “Osveženje”.

znanjem do posla

Projekat će trajati tri godine, a za to vreme mladi Piroćanci imaće priliku da se kroz usavršavanje i sticanje novih znanja nametnu poslodavcima, koji generalno imaju problema sa pronalaženjem adekvatne radne snage.

 

prilog TV Pirot


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1