Vozači, oprez! Pojačane kontrole saobraćajne policije!

U toku ove nedelje Uprava saobraćajne policije sprovodiće kontrolu brzine kretanja vozila u okviru međunarodne organizacije TISPOL (mreža saobraćajnih policija). Vozači će takođe biti podvrgnuti alko-testu, a policija će kontrolisti i korištenje pojaseva, kako za vozače tako i za putnike.

Kako javljaju iz MUP-a, akcija će se sprovoditi u 28 zemalja članice EU, Švajcarskoj, Norveškoj i Srbiji. Sabraćajna policija će kontrolisti svako vozilo koje prekorači dozvoljenu brzinu, obaviti kontrolu korištenja pojaseva, kako za vozače tako i za putnike, a svaki vozač će biti i alkotestiran. 

U okviru ove akcije u sredu, 19. aprila, biće sprovedena akcija “Speed Marathon”, tokom koje će se brzina meriti 24 časa neprekidno ručnim radarima, radarima u sistemima video nadzora i uređajima za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije – presretačima – saopšteno je iz MUP-a. 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1