Virtualna preduzeća za bolju saradnju Srbije i Bugarske

U okviru projekta „ Virtualna preduzeća“ koji se realizuje iz Interreg  IPA programa  prekogranične saradnje Bugarska –Srbija u svečanoj sali gradske uprave grada Pirota organizovana je konferencija za medije na kojoj su učestvovali predstavnici svih partnerskih organizacija: vodeći partener – Fondacija za razvoj severozapane Bugarske, Centar za socijalni rad Pirot, i Centar za razvoj i inicijativu „Novitas“ iz Pirota. Pogledajte prilog TV Pirot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1