Veliki broj programa Nacionalne službe za zapošljavanje – šansa za veliki broj nezaposlenih svih kategorija

Podelite

Direktor pirotske filijale Nacionalne službe zapošljavanja Dragan Jenaćković izjavio je danas na konferenciji za novinare da je za pirotsku filijalu, za realizaciju brojnih aktivnih mera zapošljavanja, izdvojeno ukupno oko 30 miliona dinara. Osim države, i Grad Pirot ove godine učestvuje  sa ukupno oko 20 miliona dinara čime se daje dodatan impuls zapošljavanju naših sugrađana koji nemaju posao i nalaze se na listi NSZ, istakao je direktor pirotske filijale NSZ Dragan Jenaćković.

Objavljeno je i deset javnih konkursa i poziva za nezaposlene za različite programe.

Programima, čiji se sadržaj može detaljno pogledati na zvaničnom sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje obuhvaćene su sve kategorije nezaposlenih, posebno onih koji spadaju u kategoriju teže upošljivih.

 

 

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1