Vatrogasci iz Hongkonga u “tigrovim” čizmama

Kompanija “Tigar” AD iz Pirota isporučila je kineskom tržištu, tačnije vatrogascima iz Hongkonga 2.400 pari specijalnih vatrogasnih čizama vrednih preko 95.000 evra, saopštila je pirotska kompanija.

foto ilustracija Aleksandar Ćirić

Reč je o tehnički izuzetno zahtevnim proizvodima, a osim vatrogasaca iz Hongkonga, pirotska kompanija obućom snabdeva i skandinavsku vojsku i mnoge druge kupce širom sveta.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1