Uređenje dvorišta OŠ “Dušan Radović” posle pola veka

U OŠ „Dušan Radović“ tokom školskog raspusta biće uređivano dvorište. Vrednost radova na uređenju školskog dvorišta je oko 10 miliona dinara. Takođe, u Crnoklištu, gde je formirano isureno odeljenje ove škole, trebalo bi da bude zamenjen mokri čvor i rekonstruisana zgrada škole.

Od osnivanja škole „Dušan Radović“, davne 1964. godine, nije bilo obimnijih radova na uređenju školskog dvorišta.

dusan radovic

– Predstoji nam veliki posao i nadam se da ćemo uspeti sve da završimo ove godine. Trebalo bi da bude postavljena ograda, da se dvorište betonira, takođe biće uređivane zelene površine i rasveta. Projektnu dokumentaciju priprema Direkcija za izgradnju grada – rekla je Nataša Branković, direktorka OŠ „Dušan Radović“.

U planu je bila izgradnja sportske hale u ovoj školi, međutim, realizacija tog projekta odložena je za narednu godinu.

Prilog Televizije Pirot:


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1