I ulica Svetozara Markovića u planu za rekonstrukciju ove godine

Podelite

Gradska uprava Pirot raspisala je tender za izbor izvođača za uređenje ulice Svetozara Markovića. Nakon izrade projektno tehničke dokumentacije, stvorili su se tehnički uslovi za rehabilitaciju ove ulice. Ovom ulicom cirkuliše veliki broj stanara okolnih zgrada i ulica je u jako lošem stanju. Za finansiranje ovog projekta opredeljena su sredstva u budžetu grada za 2018.godinu, i kompletne radove finansiraće grad Pirot, rečeno je Pirotskim vestima u Gradskoj upravi. Stanari okolnih zgrada već nekoliko godina čekaju na uređenje ove ulice, i informacija da će ove godine ulica biti rekonstruisana izazvala je pozitivne komentare.

Projektom je predviđena asfaltiranje 1300 m2 ulice, zamena ivičnjaka u dužini od 370 metara, kao i izgradnja pešačkih staza.

Zainteresovane firme za izvođenje radova svoje ponude mogu podneti do 8. marta. Zaključivanje Ugovora sa izvođačem, izborom najovoljnije ponude, i početak radova, može da se očekuje krajem marta ili početkom aprila meseca.

pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1