Ulica Danila Kiša dobila nov mobilijar

U ulici Danila Kiša prošle godine rekonstruisani su trotoari, a ove godine JP “Komunalac” potrudilo se da dodatno oplemeni trotoarne površine, kojima svakodnevno prolaze na hiljade dece. 

Sa završetkom zime postavljen je nov drvored, a od danas je počelo postavljanje klupa i korpi za otpatke.

Potpuno nov mobilijar dobiće i ulica Save Kovačevića, u kojoj su takodje prošle godine rekonstruisani trotoari, a ove godine se očekuje i asfaltiranje ulice.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1