U pojedinim delovima grada i selima padao grad veličine oraha

Dugo priželjkivano zahlađenje donelo je i neželjene pojave poput grada, koji je padao u pojedinim delovima grada. U naselju Nova Mala, kako su javili posetioci Pirotskih vesti, padao je grad veličine oraha. Kako nezvanično saznajemo jak grad je padao i u pojedinim selima poput Temske, Izvora i drugih, gde je bilo šteta i na usevima. Na fotografiji – grad koji je pao u Novoj Mali. Fotografiju nam je poslala Natalija Petrović.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1