Tara Vučić treća na Književnoj olimpijadi, Una Antić i Jovana Zdravković četvrte

Peta Republička književna olimpijada održana je u Sremskim Кarlovcima. Osnovnu školu “8.septembar” predstavljale su četiri učenice: Una Antić VII-2, njena nastavnica je Valentina Aleksić, Tara Vučić VII-3, njena nastavnica je Olivera Veličković Lilić,Milica Nikolić VIII-4 i Jovana Zdravković VIII-4, njihova nastavnica je Marija Madić Ilić.

tara knjige olimpijada
Učenica Tara Vučić zauzela je treće mesto sa 15 poena, Una Antić (14 poena) i Jovana Zdravković (17 poena) 4 mesto, Milica Nikolić (12 poena) ima učešće.
Svake godine naši đaci predstavljaju svoj grad na ovom takmičenju i ostvaruju odlične uspehe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1