Svako dete ima krila, samo treba da se seti, gde mu rastu sakrivena i odmah će da poleti

Povodom Svetskog dana deteta 20-tog novembra, u petak 17.11.2017. u 17h. časova u OŠ “8.septembar” je organizovana svečanost ” U čast deteta” pod sloganom: “Svako dete ima krila, samo treba da se seti, gde mu rastu sakrivena i-odmah će da poleti” M.Antić

 

 


Svečanosti su prisustvovali učenici škole, deca PU “Čika Jova Zmaj” iz vrtića Neven, Crvenkapa i J.J.Zmaj, vaspitači i roditelji dece iz vrtića.
Za sve goste je pripremljen odgovarajući program, interaktivne radionice za roditelje i decu i upoznavanje sa školom.
Prema porukama koje su deca i roditelji ostavili nakon radionica i obilaska škole vidi se da je saradnja u potpunosti ostvarena. Osmesi na licima dece i odraslih govore više od reči!
Program ” U čast deteta” su osmislile i pripremile učiteljice 4 razreda sa svojim učenicima, učenicima migrantima, stručnom službom i upravom škole.

 

tekst i foto – saopštenje škole,

foto Vladan Ristić


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1