Gradska hronika

Stanje bolje u odnosu na prethodni dan

Prema informacijama iz Štaba za vanredne situacije, stanje na terenu je pod kontrolom i bolje je u odnosu na prethodni dan, jer je u toku noći opao vodostaj, i za sada nema opasnosti od izlivanja reka i potoka. Rasnička
Prema podacima Hidrometeorološke stanice u Dimitrovgradu u poslednjih nekoliko dana na području naše opštine palo je oko 100 litara vodenog tolaga po metru kvadratnom.

Gradašnička rekaGradašnička reka

 

Rasnička rekaRasnička reka

Kanal RogozKanal – Rogoz

Kanal - Novo Tigrovo naseljeKanal – Molijerova ulica – Novo Tigrovo naselje

Tokom dana kiša je prestala da pada, a nove padavine se očekuju već od srede.

A.Ć.

Slične vesti

9 Comments

    1. Krizni stab treba da uvazi i nas obicne smtrnike i cuje i nas glas kada upozoravamo da je kanal pun i da ga treba ocistiti, a sada mogu samo da Nas obilaze i prave se vazni kako ONI RADE i ,,pruzaju nam pomoc,,? Ma ocistite kanal (od Automoto drustva do prisjankog naselja) pa nece biti ni poplave, a i TOLICEVIH izjava, dosta nam je takvih ,,funkcionera,,. Nedaj boze da padne jaca kisa. A i taj vodoprivredni inspektor u zgradi stare opstine trebalo bi savesnije da radi svoj posao.

      1. Nije mi jasno u cemu je tvoj problem. U reportazi je jasno navedeno da “nema opasnosti od izlivanja reka i potoka”. Kisa nas je iznenadila. Krizni stab je uradio ono sto je mogao i trebao.

        1. Nije problem u meni, kanali treba redovno da se odrzavaju, a ne da kisa takvog inteziteta napravi kriznu situaciju. Na drugim teritorijama Srbije je bilo jačih padavina, ali kod nas sva sreca nije. Odrzavajte kanale, pa vas nece iznenaditi TAKVA kisa. Eto mog plana.

        1. Saro, daleko bilo, kada bi nas zadesila kataklizmicka katastrofa velikih razmera, krizni stab bi izdao saopstenje za javnost. Ti bi tada sama sedela u prvom redu, hvatala zabeleske i aplaudirala.

  1. Sada je bolje, a STA AKO PADNE VECA KISA?
    Upozoravali smo,slali slike u oktobru 2013.SRBIJA VODAMA u Nisu, jer nas vodoprivredni inspektor ,,nije nadlezan,, za kanal u Kozarackoj koji je bio pun sevara i granja, ali nije bilo sluha za resavanje problema. A sada krizni stab moze da zaseda koliko hoce ako padne obilnija kisa gotovi smo.
    ZASTO NISU RADILI SVOJ POSAO NA VREME, NEGO NAS SADA ZAMLACUJU, A MI STREPIMO I NERVIRAMO SE ZBOG NECIJEG NERADA, A ONI SAMO ZASEDAJU, TREBA DA RADE NA VREME I DA POSLUSAJU SUGETIJE GRADJANA A NE SADA KADA NAM PRETI POPLAVA!!!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de