Slobodnom zonom upravlja se po najvišim standardima

Proveravački tim JUQS-a u sastavu: Dušica Stanković, vođa proveravačkog tima i Dragan Krstić, član provaravačkog tima, 15. novembra 2017. godine obavio je drugu nadzornu proveru integrisanih menadžmeta sistema u privrednom društvu za upravljanje Slobodnom zonom Pirot, sa ciljem utvrđivanja ostvarenja kontinualne usklađenosti uspostavljenog integrisanog sistema menadžmenta sa zahtevima standarda, zakonskim i drugim zahtevima.

Provereno je i da li su primenjena sva pravila sertifikacije propisana poslednjim izdanjem dokumenta Opšta pravila JUQS-a za sertifikaciju sistema menadžmenta.

Tokom provere, proveravački tim nije uočio nijednu neusaglašenost u odnosu na zahteve standarda SRPS ISO 9001:2008 – Sistem menadžmenta kvalitetom, SRPS ISO 14001:2005  – Sistem upravljanja zaštitom šivotne sredine i  SRPS OHSAS 18001:2008 – Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1