Školarci u Pirotu od sutra ponovo u klupama

​Osnovci i srednjoškolci u Pirotu se sutra, 11.01.2017. godine, posle produženog raspusta vraćaju u školske klupe. Prema informacijama koje su stigle iz Štaba  za vanredne situacije putevi su prohodni i redovno se čiste od snega te postoje neophodni  uslovi za odvijanje nastave u svim školama,  kako u gradu, tako i u selima, kazala je Pirotskim vestima pomoćnica gradonačelnika Pirota Milica Golubović.

-Prema informacijama koje smo dobili od direktora osnovnih i srednjih  škola u svim učionicama je toplo, škole imaju potrebne količine ogreva, te nema smetnje za redovno odvijanje nastave, osim u selu Rasnica gde je problem grejanja u školi za sada nije rešen.  Nažalost , zbog epidemije gripa izvestan broj đaka će odsustvovati sa nastave-kazala je Golubovićeva Pirotskim vestima.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1