Sekunde koje život znače – počela obuka školaraca u pružanju prve pomoći

Podelite

Udruženje građana “Leka” će uz pomoć kompanije Tigar tajers i u partnerstvu sa Domom zdravlja, tačnije Službom hitne pomoći, realizovati projekat “Sekunde koje život znače”, u okviru koga će biti održana trodnevna obuka u pružanju prve pomoći za srednjoškolce, nastavnike osnovih škola kao i profesore srednjih škola u Pirotu. Obuka je počela u četvrtak a interesovanje je već prvog dana bilo dobro, kaže Aleksa Živković, iz Udruženja “Leka”.

aleksa živković hitna pomoć potrčko

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1