Sekunde koje život znače

Podelite

Večeras je održana dodela sertifikata polaznicima, koji su uspešno položili teorijski i praktični deo obuke u pružanju prve pomoći u okviru projekta Udruženja građana “Leka” iz Pirota pod nazivom “Sekunde koje život znače”.

sekunde život leka
Projekat je realizovan zahvaljujući donaciji kompanije ,,Tigar Tyres” i uz stručnu podršku Doma zdravlja Pirot- Službe hitne medicinske pomoći.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1