Sanirana havarija na toplovodu u centru grada

Podelite

Ekipe JP Gradska toplana u najkraćem roku su sanirale kvar na toplovodu u centru grada. Iako se u početku pretpostavljalo da je reč o kvaru na centralnom vodu, ispostavilo se da je ipak, na svu sreću, reč o lakšem kvaru na ogranku glavnog toplovoda pa su ekipe brzo rešile problem, kazao je izvršni direktor Gradske toplane Miodrag Tošić.

-Problem je rešen juče tako da već danas grejanja ima u centru grada. Sve je spremno za početak grejne sezone-kazao je izvršni direktor Gradske toplane Miodrag Tošić.

Gradska toplana: Obaveštenje o odloženom plaćanju zaostalih dugova

Obaveštavamo naše korisnike, da je Nadzorni odbor JKP ,, Gradska toplana“ Pirot, u cilju efikasnije naplate zaostalih potraživanja od korisnika usluga daljinskog grejanja stambenog i poslovnog prostora, doneo Odluku o odloženom plaćanju duga za isporučenu toplotnu energiju, potpisivanjem Poravnanja.

Poravnanje o odloženom plaćanju zaostalog duga odobrava se u više mesečnih rata u zavisnosti od visine duga .

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1