Puzijada u Pirotu, foto konkurs na temu dojenja dece

Podelite

U sklopu manifestacije ,,Zdrava hrana od prvog dana,, i prve ,,Puzijade,, Udruženje građana Roditelj Pirot raspisalo je foto konkurs na temu dojenje dece. Zainteresovani roditelji mogu slati fotografije na mejl: [email protected], do 31.jula.

pirot katastar naled

Pobedničke fotografije izvlačiće na dan manifestacije, u nedelju 6. avgusta direktor Mreža organizacija za decu Srbije (MODS-a), Saša Stefanović.
Prvo, drugo i treće mesto za fotografije biće nagrađeno vaučerima u iznosu od 2000, 1500 i  1000 dinara, a nagrađeni će dobiti i majice sa sloganom pomenute manifestacije.
Na ovoj manifestaciji nagrade će dobiti i mali učesnici puzijade za prvo, drugo i treće mesto sa vaučerima u istom iznosu kao i nagrađeni za fotografiju, a roditelji će dobiti majice i informativne brošure
Za decu posetioce manifestacije biće podeljeni baloni i pokloni ostalih sponzora.
Učešća bebe na ,,Puzijadi,, možete prijaviti pozivom na broj: 065/456 18 36.
Događaj će podržati, pored našeg grada i Mreža organizacija za decu Srbije, i savetnice za dojenje, Udruženje građana ,,Roditelj Bačka Palanka ,, Bojana Kovačević Gerasimovska, Udruženje građana ,,Roditelj Temerin,, Zorica Momčilović savetnica za montiranje dečjih auto sedišta.
Ova manifestacija počeće u 17 sati.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1