Promocija knjige “Moj predak u Velikom ratu” sa preko 80 istraživačkih radova školaraca

Podelite

Udruženje istoričara Pirota i Istorijski arhiv u Pirotu vas pozivaju na promociju knjige Moj predak u Drugom svetskom ratu koja sadrži preko osamdeset istraživačkih radova učenika pirotskih osnovnih škola. Autori najboljih radova će dobiti nagrade, a svi ostali svoj primerak knjige.

Promociju će voditi Bojana Mitić, diplomirani filolog, dok će o knjizi govoriti Ivana Кostadinović, direktorka Istorijskog arhiva u Pirotu i Davor Lazarević, predsednik Udruženja istoričara Pirota. Promocija će se održati u četvrtak, 19. aprila 2018. godine sa početkom u 19 časova u Svečanoj sali Gimnazije Pirot. Ulaz je slobodan za sve posetioce.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1