Priznanja pirotskom Potrčku

Aleksa Živković, pirotski Potrčko, pobednik je Facebook takmičenja koje je organizovao EU info centar. Nagrađeno je desetoro mladih koji su pisali rad na temu “Uloga mladih u evropskoj  budućnosti Srbije”. Aleksa je dobio ranac pun knjiga i vaučer od 5.000 dinara za kupovinu knjiga u Delfi knjižarama. 

EU info centar organizovao je nagradno takmičenje na Facebook-u povodom kampanje mladih na temu “Uloga mladih u evropskoj budućnosti Srbije”. Takmičenje je trajalo od 3. aprila do 3. maja.

Odlukom žirija, deset radova je osvojilo nagrade a među njima i pirotski Potrčko. On je tom prilikom rekao da ga inspirišu ljudi koji se iz ugla ekonomije i biznisa bave zaštitom životne sredine.

Pirotski Potrčko je svima poznat po svojoj humanosti prema starim ljudima, a njegova poruka je: “Zahvalnost starima od kojih ima mnogo šta da se nauči, i kojima moramo da se zahvalimo i s druge strane bicikli, vetrenjače i vetrogeneratori kojima unucima treba da ostavimo bolju planetu – to je moja poruka.”

1 Komentar

  1. SINISA

    17.05.2017. at 01:48

    MA PRETRGLI SE S’NAGRADU!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1