Poziv roditeljima bolesne dece – besplatne konsultacije i pregledi pedijatrijskog onkologa Acibadem klinike

U predstavništvu Acibadem klinike u Beogradu 9. juna 2017. godine održaće se besplatne konsultacije i pregledi sa pedijatrijskim onkologom Prof Indži Ajan (Prof Inci Ayan) iz Istanbula, profesorom Acibadem Univerziteta.

acibadem mila panic
Među pacijentima ove elitne klinike je naša mala Mila Panić, koju za sada lekari veoma uspešno leče od teškog oblika karcinoma.
-Ono što je neophodno, to je, da se pacijenti obrate nama, pozivom na telefon ili slanjem dokumetacije našoj kancelariji u Nišu, da bi smo na vreme razmotrili mogućnost besplatne konsultacije. Kako je učestalost malignih bolesti u porastu među stanovništvom, pa ne zaobilazi ni najmlađu populaciju (decu uzrasta od rođenja, predškolskog i školskog uzrasta), bićemo Vam zahvalni da se priključite našoj velikoj akciji na teritoriji Srbije-stoji u pozivu dr Snežane Stojanović, iz predstavništva Acibadem klinike u Nišu.
Evo i kontakta klinike, tačnije predstavnišva u Nišu, koje nam je i poslalo dopis:

dr  Snezana Stojanovic

Predstavnistvo Acibadem-a

Ul . Dragise Cvetkovica 30

18000 Nis

acibadem[email protected]

 

060/33-99-611

018/538-610

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1