Pirotska peglana, kačkavalj, ćilim na Danima Pirota u Nišu

Podelite

Danas je u Nišu u Domu vojske održana veoma posećena manifestacija pod nazivom Dani Pirota u Nišu na kojoj su svoje štandove imali proizvođači pirotske peglane kobasice, pirotskog kačkavalja, pirotskog ćilima i drugih pirotskih brendova. 

Na ovoj manifestaciji predstavili su se vodeći proizvođači pirotskih brendova. Dalibor Tošić, proizvođač pirotske peglane kobasice – takozvane “boemske potkovice” kaže da je “boemska potkovica” pre dve nedelje na Ukus festu u Hotelu Metropol u Beogradu među 1500 proizvoda dobila prestižnu nagradu za najbolji ukus Srbije.

Organizatori manifestacije su Udruženje Piroćanaca u Nišu, Udruženje preduzetnika, a podršku manifestaciji dale su i Turističke organizacije Niša i Pirota.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1