Opet iskliznuće vagona, sada kod Sopota

Posle pet dana, na međunarodnoj pruzi Niš-Sofija, ponovo  se desilo iskliznuće vagona, zbog čega je železnički saobraćaj u prekidu.

Danas posle podne, iskliznuo je teretni vagon  iz kompizicije koja se kretala  ka Pirotu, a iskliznuće se desilo kod sela Sopot.

Iz Niša se očekuje ekipa montera i mehanizacije da  otkloni havariju, a razlog iskliznuća je, kao i kod Staničenja, krivljenje šina usled visokih temperatura.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1