Nemio prizor u Nišavi u centru Pirota – leš psa bačen u reku

Posetioci portala Pirotske vesti poslali su nam uznemiravajuću fotografiju sa Keja pored Nišave na kojoj se, umesto jesenje idile, vidi leš uginulog psa koji je bačen u Nišavu. 

Fotografiju nam je poslao posetilac Igor Đorđević, uz apel da se više računa vodi o psima. Pretpostavlja se da je reč o otrovanom psu koji je bačen u Nišavu uzvodno od grada. Trovanje pasa nažalost nije retka pojava a monstrumi koji to rade često koriste veoma jake otrove koji se lako mogu nabaviti u poljoprivrednim apotekama, a koji mogu biti škodljivi i po ljude i druge životinje.

Sve je više i nesavesnih vlasnika pasa koje, kada ih se “zasite”, odvoze u okolna sela na Staroj planini i ostavljaju na milost i nemilost prirodi i zverima.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1