Nagradni literarni i kreativni konkurs „Budi neko razmišljaj eko“ i „Ne bacaj, recikliraj!“

Podelite

Predstavnici JKP „Regionalna deponija Pirot“ posetili su učenike iz svih osnovnih škola u Pirotskom okrugu i razgovarali sa njima, kao i sa predstavnicima škola o značaju i zaštiti životne sredine, i o primarnoj selekciji komunalnog otpada. Takođe upoznali su učenike sa nagradnim konkursom koji organizuje JKP „Regionalna deponija Pirot“, povodom obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine – 5. jun, i pozvali učenike da se prijave u što većem broju i učestvuju na konkursu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1