Na Zavojskom jezeru borave turisti iz cele Srbije

Zahvaljujući postojanju kategorisanih domaćinstava za bavljenje seoskim turizmom na Zavojskom jezeru ovog leta ima turista iz cele Srbije koji uživaju u netaknutoj prirodi. Porodica Pešić već pet godina izdaje svoju vilu turistima. Po rečima Slađane Pešić, vila ima tri nivoa i tri dvokrevetne sobe. Trenutno u vili Pešić boravi porodica Kostić iz Odžaka. Kostići kažu da su zadovoljni i da rado dolaze na Staru planinu.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1