Na Gradskom kupalištu preko hiljadu kupača dnevno

 

Na Gradskom kupalištu u Pirotu spas od tropskih temperatura traži i preko hiljadu posetilaca dnevno. O posetiocima i kupačima brinu brojne ekipe spasilaca, lekarska ekipa, kako bi posetioci mogli bezbrižno da uživaj u čarima Gradskog kupališta, koje radi svakoga dana od 11 sati ujutru.  Rekordnu posećenost beleži i Zatvoreni bazen u kome dnevno boravi i preko 1.500 posetilaca. 

prilog TV Pirot

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1