Momčilo Tošić treći u zemlji u informatici

Momčilo Tošić, učenik OŠ “ 8.septembar“ Pirot, osvojio je treću nagradu na državnom takmičenju iz informatike za srednje škole koje je održano 09.04.2017. u Beogradu , u konkurenciji od ukupno 75 učenika matematičkih gimnazija i ostalih srednjih škola. Uspeh je utoliko veći ako se uzme u obzir da je Momčilo Tošić jedini učenik osnovne škole koji je osvojio jednu od nagrada na državnom takmičenju za srednje škole.

Ovim uspehom Momčilo je obezbedio plasman na Srpsku informatičku olimpijadu za osnovne škole. Tošić, inače, i bez ovog uspeha ima plasman za olimpijadu na osnovu prošlogodišnje osvojene bronzane medalje na Juniorskoj balkanskoj informatičkoj olimpijadi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1