Ko ima druga ima sve – humanitarna akcija pirotskih osnovaca

Učenici volonteri OŠ “8.septembar” su povodom Dana volontera pokrenuli tradicionalnu humanitarnu akciju “Ko ima druga ima sve” radi sakupljanja pakovanih prehrambenih proizvoda za pravljenje novogodišnjih paketića.

 

Akcija prikupljanja će trajati od 05.12.2017.-22.12.2017.god. Svečana dodela novogodišnjih paketića će biti organizovana 26-tog decembra za sve učenike kojima treba izmamiti osmeh na lice.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1