Kanjon Jerme, raj za avanturiste, počele prijave za Adventure outdoor fest

Podelite

Da je kanjon Jerme pravi biser prirode opšte je poznato. Sredinom avgusta na ovom jedinstvenom prostoru održaće se prvi Avanturistički outdoor fest na kome će avanturisti i zaljubljenici u neverovatnu prirodu Jerme uživati u planinarenju, biciklističkim turama, penjanju na steni, jogi i meditaciji, istraživanju pećina i mnogim drugim aktivnostima. 

Festival se održava od 16. do 20. avgusta. Festival organizuje Avanturistička mreža u saradnji sa SK “Tribe”, Turističke organizacije Pirota i Dimitrovgrada, JP “Srbijašume”, Zavod za zaštitu prirode Srbije i Turističke organizacije Srbije.

Počele su i prijave za učesnike festivala a detaljnije informacije mogu se dobiti na sajtu www.neat-serbia.com.

raj

Kanjon Jerme/ foto Igor Đorđević

Pogledajte video-najavu festivala, autora multimedijalnog fotografa Igora Đorđevića.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1