Jovan Kostić medju najboljima u Evropi na HIPPO takmičenju

Podelite

Ove  godine, kao i u nekoliko godina unazad, održano je međunarodno takmičenje u poznavanju engleskog jezika-HIPPO.
Šesti put po redu se okupljaju učenici iz celog sveta da se takmiče i razmene znanja iz jezika i kulture.

Do sada je učestvovalo preko 55000 učesnika iz više od 1500 škola iz 20 zemalja.
Put primorskog gradića, Lido de Jesolo nadomak Venezie, krenuo je sa svojim mentorom nastavnicom Marijom Gerov Stojanović i učenik naše škole, OŠ “Sveti Sava” u Pirotu, Jovan Kostić. U kategoriji HIPPO-2 on je osvojio drugo mesto i dokazao da je među najboljima u Evropi.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1