“Igre bez granica” u OŠ “Duško Radović”

Povodom obeležavanja Dečje nedelje, u fiskulturnoj sali OŠ “Dušan Radović” održane su “Igre bez granica”. Učenici od 2. do 4. razreda ove škole su učestvovali u ovoj manifestaciji.

img_2

Za pripremu aktivnosti bili su zaduženi profesori fizičkog Siniša Nenčić i Slobodan Stefanović uz pomoć učitelja, kazala je Pirotskim vestima direktorka škole Nataša Branković.

-Bilo je i gimnastičkih tačaka, deca su uživala, a učenici naše škole koji se aktivno bave gimnastikom prezentovali su svojim vršnjacima veštine koje su stekli-kaže direktorka Branković.

img_1

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1