Gest za primer: Mladić čistio smeće sa Keja

Svi rekreativci i zaljubljenici u Kej koji su jutros poranili na Kej pored Nišave mogli da vide gotovo, nažalost, neverovatan prizor – mladića koji je sa velikom crnom kesom za smeće čistio plastične flaše i drugo smeće sa Keja pored Nišave, koje su nakon sinoćnih terevenki na Keju ostavili nesavesni sugrađani.


2 Komentara

  1. Miljan

    12.08.2017. at 15:35

    Zna li se ko je dotična “ugledajmo se svi na njega” likčina..?

  2. gradjanin 3 reda

    13.08.2017. at 11:13

    Moja zena to radi kad god odemo na jezero.A ko čisti deo ispod gazele gde jos trava nije pokošena.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1