Evropski Pirot – ZIP centar

Podelite

Na portalu Pirotske vesti moći ćete narednih dana da pogledate serijal kratkih dokumentarnih filmova Evropski Pirot – Astra produkcije iz Pirota. Prvi film iz pomenutog serijala za temu ima ZIP centar, svejevrstan biznis inkubator koji je izgrađen i opremljen zahvaljujući sredstvima Delegacije EU, a osnovan od strane lokalne samouprave i uz podršku tada opštine  Pirot. 

Projektom je renoviran objekat ZIP centra mladih, koji je  opremljen odgovarajućom administrativnom opremom i obuhvata 12 stambenih jedinica – preduzetnika. ZIP centar sprovodi aktivnosti u dve oblasti – pružanje biznis razvojnih servisa malim preduzećima i onima koji traže posao u Pirotskom okrugu kroz obuke i konsultovanje.

Osnovne usluge su izrada biznis plana, pomoć u promotivnim aktivnostima, tehnička podrška, umrežavanje, korisnički servis, menadžment ljudskih resursa, pomoć u računovodstvu i u finansijama, pravna pomoć i oslobađanje od opštinskih taksi.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1