Epidemija gripa u Pirotskom okrugu

Domovima zdravlja danas je  dostavljeno službeno obaveštenje Zavoda za javno zdravlje Pirot, o proglašenju epidemije gripa na teritoriji Pirotskog okruga. Prema podacima pirotskog Zavoda za javno zdravlje, u toku prve nedelje ove godine, od gripa je obolelo preko 600 osoba na teritoriji Pirotskog okruga, što je duplo veći broj u odnosu na zadnju nedelju prošle godine.

Video prilog TV Pirot

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1