82 godina postojanja kompanije Tigar ad

 

Povodom 82. rođendana kompanija Tigar AD i ove godine će tokom decembra organizovati niz aktivnosti u kojima će biti darivani vrtići, školarci kao i socijalno ugrožene grupe. Biće organizovan i nagradni kviz na Pi kanalu za naše sugrađane. Tradicionalno Tigrovci za svoj rođendan kroz akciju dobrovoljnog davanja krvi pomažu i lokalnu zajednicu.

Za sve osnovne i srednje škole u Pirotu, Tigar je organizovao nagradni konkurs sa temom KAD KAŽEM PIROT MISLIM NA TIGAR.

Ideja je da deca upotrebe svoju kreativnost maštu i pokažu nam šta za njih znači  Tigar u Pirotu, koristeći razne tehnike (crtanje, slikanje i kolaž) kao i foto konkurs gde će se birati najkreativnija fotografija.

Prema rečima Vladimira Ilića, generalnog direktora kompanije Tigar, autori najuspelijih radova dobiće vredne nagrade, a u susret Novoj godini sva nagrađena deca dobiće i novogodišnje paketiće. Škole čiji đaci će učestvovati na konkursu, dobiće donaciju iz tigrovog sportskog programa u cilju promocije zdravog načina života.

Dodela nagrada održaće se 27.12. 2017. u Tehničkoj školi sa početkom u 19h. Tigar a.d. podržava projekat dualnog sistema školovanja, kombinaciju teorije i prakse gde se nastavni planovi i težište obrazovanja prilagođavaju zahtevima privrede. Uvođenjem ovog vida školovanja umnogome će doprineti bržem i kvalitetnijem obrazovanju naših mladih sugrađana koji će po završetku škole biti osposobljeni da daju svoj doprinos i razvoju privrede našeg grada.

Tehnička škola koja osposobljava različite profile koji su preko neophodni za poslovanje proizvodnih kompanija a posebno Tigru, rado se odazvala pozivu da zajedno obeležimo Dan Tigra i ugostimo naše sugrađane.

Velike napore koja ova škola ulaže u poboljšanje kvaliteta nastave i uslova rada svojih đaka i koje uspešno realizuje godinama unazad, Tigar a.d. je podržao u skladu sa svojim mogućnostima.

Pozivamo sve Piroćance da dođu u sredu 27.12. u Tehničkoj školi i pogledaju radove naših najmlađih sugrađana, poručuju iz ove kompanije.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1