Prva nagrada na Međunarodnom festivalu dečjeg stvaralaštva za Minju Penčić

Podelite

Učenica OŠ Dušan Radović Minja Penčić, učenica 5-2, osvojila je PRVU NAGRADU na tradicionalnom Međunarodnom festivalu dečjeg stvaralaštva „Deca u Lužnici“ u konkurenciji učenika osnovnih škola, saopštili su iz ove škole na zvaničnom sajtu.


Ove godine, na Festivalu koji se održava u OŠ „Svetozar Marković“ u Ljuberađi po 19. put, učestvovali su učenici osnovnih škola iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Vojvodine i centralne Srbije.

Minja Penčić je prvu nagradu osvojila u konkurenciji literarnih radova, pesmom „U šarenom snu“, a nagrada joj je uručena 15. maja 2018. godine na svečanosti u školi u Ljuberađi.

Zoran Marković/Zvanični sajt OŠ Dušan Radović

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1