Novinarka iz Pirota poklonom iznenadila predsednika Srbije

Silvana Tošić, novinarka dopisništva RTS-a je predsednika Vučića, dok je davao izjave za medije nakon obilaska radova na školi, pitala o očuvanju starih zanata, a onda mu je uručila i poklon, košulju sa pirotskim motivima, jednu iz linije njenih rukotvorina, kakvu, kako je rekla, ne može da kupi nigde u Srbiji.
U Školi za osnovno i srednje obrazovanje ‘’Mladost’’ od direktorke Vesne Todorović, predsednik je dobio poklon koji su izradili učenici ove škole, što je jako obradovalo predsednika Vučića, s obzirom da se radi o deci sa posebnim potrebama.

Na rastanku predsedniku Srbije gradonačelnik Pirota Vladan Vasić je poklonio knjigu “Pirot kroz vekove“ publiciste Tomislava G.Panajotovića i mali ćilim u znak pažnje i dobrodošlice.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1