Nesvakidašnja scena – “pola” stada na zadnjem sedištu “stojadina”

Gotovo neverovatan prizor danas su mogli da vide naši sugrađani koji su se zadesili u Ulici Srpskih vladara, preko puta kafane “2”. Jedan naš sugrađanin na zadnje sedište svog “stojadina” uspeo je da utovari gotovo pola stada ovaca. Fotografije nam je poslala Sanja Jovanović. 

 

 


1 Komentar

  1. Djanski

    15.08.2017. at 04:16

    Ako je ovo pola stada onda je to bogat covek

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1