“Kuče u čakšire” viđeno u Pirotu

Podelite

Ovih dana na ulicama Pirota oživela je kultna scena iz čuvenog filmskog ostvarenja “Zona Zamfirova”.  Neki naš sugrađanin – ljubitelj pasa, jednom od lutalica u centru grada, kako bi mu pomogao da prebrodi hladne zimske noći na gradskom asfaltu, obukao je prsluk. Pojedini domišljati Piroćanci komentarisali su da je zahvaljujući ovom gestu našeg nepoznatog sugrađanina, na kratko oživljena scena iz legendarne Zone Zamfirove. Dobar deo ovog kultnog filma sniman je u Pirotu, u Muzeju Ponišavlja, zbog čega su Piroćanci posebno ponosni na ovo filmsko ostvarenje. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1