Ko ima najboljeg dečka na svetu?

Nepoznata mlada Piroćanka na originalan način zahvalila se svom momku na pruženoj ljubavi i pažnji – postavljanjem oglasa koji izaziva oduševljenje prolaznika.

U moru uniformnih i dosadnih oglasa koji se lepe na izlozima, drveću i banderama, pažnju Piroćanaca danas je okupirao oglas u kome mlada Piroćanka ne prodaje niti kupuje bilo šta, već je jednostavno na ovaj način htela da obavesti javnost da, kako stoji na oglasu, ima najboljeg dečka na svetu, da je srećna i da Marka mnogo voli uz još lepšu poruku upućenu svim prolaznicima “Neka i Vama dan bude lep, kao što je meni sa njim svaki dan”. Oglas je zalepljen nedaleko od Keja na Nišavi, mesta na kome su se generacije i generacije Piroćanaca zaljubljivale i zaljubljuju. Mestu gde svaka lipa, svaka klupa ima svoju ljubavnu priču.

oglas-ljubav

 


1 Komentar

  1. DR

    02.11.2016. at 15:51

    Lepo!
    🙂

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1