Lekovi i cigarete na Gradini

Carinski službenici su 3. maja 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja još 1380 paklica cigareta bez akciznih markica.

Prekršaj je otkriven na izlazu iz Srbije, kada se za kontrolu prijavio autobus čiji su vozač i putnici prethodno rekli da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

Lekovo
Međutim, detaljnim pregledom autobusa, u fabričkoj šupljini u prtljažnom delu, pronađeno je ukupno 1380 paklica cigareta marke ”Ashima” bez akciznih markica.

Kao vlasnik cigareta prijavila se 34-godišnja srpska državljanka rekav

ši da ne poseduje ni račune, niti dokumentaciju za pronađene cigarete.

Kako se radi o akciznoj robi bez prateće dokumentacije, cigarete su zadržane do okončanja prekršajnog postupka.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1