Dimitrovgrad i Bela Palanka dobijaju besplatne internet zone

Među 12 gradova i opština, iz kojih je u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, poslato najviše fiskalnih računa i slipova, našli su se Dimitrovgrad i Bela Palanka.

Shodno pravilima pomenute nagrade igre  koja je organizovana sa ciljem suzbijanja sive ekonomije, ova dva grada iz našeg okruga dobiće besplatne interenet zone.

Besplatne internet zone montiraće “Telekom” u centru svakog od ovih gradova, a ova savremena komunikacija moći će da se koristi u prečniku od 150 metara od “Vai-fai drveta”, na kome će moći da se pune i mobilni telefoni. Internet će u svakom trenutku moći da koristi do 300 osoba.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1