Sport

Derbi u Pirotu -Radnički u nedelju od 16 sati dočekuje Trajal iz Kruševca

U petom  kolu Srpske lige Istok  Radnički u nedelju na svom terenu dočekuje rivala u borbi za plasman u viši rang takmičenja, ekipu Trajala iz Kruševca. Utakmica se igra od 16 sati.

Posle značajne pobede u Popovcu protiv ekipe Budućnosti  “Beli” dočekuju protivnika sa kojim će se u nastavku prvenstva boriti za vrh tabele.

Trener Radničkog, Goran Lazarević, kaže da je utakmica u Popovcu pokazala da protivnik ne može mnogo da učini kada  njegov tim odigra onakako kako realno ume i može. On je rekao da u  nedelju  dolazi jedan od najorganizovanijih klubova, sa jasnim pretenzijama da budu prvi i da se vrate u Prvu ligu Srbije. Iako je protivnik sebe već proglasio  favoritom i najavio da dolazi po tri boda u Pirot. Lazarević ističe da će se njegovi igrači suprotstaviti dobrom i  kvalitetnom  igrom. “Naši igrači  vredno rade,  treba da budemo konkurentni i da donesmo ne samo bodove nego i da pokažemo dobru igru” – istakao je Lazarević. Osim povređenog Mitova svi igrači Radničkog spremni su za derbi sa Kruševljanima.

“Beli” su pozvali navijače da ih u nedelju od 16 sati bodre  sa tribina Stadiona kraj Nišave.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker